Let's celebrate
YOGAstudio i Träslövsläge Varberg.  BUTIK med yogamattor, yogakläder och props.  Hatha, vinyasa, hot YOGA, ashtanga, global, BARNyoga, yin,, sup-yoga,  SUP-surf, Sup-paddling massage

YOGAstudio i Träslövsläge, Varberg

Yoga grund, Hatha, vinyasa, hot YOGA, ashtanga, global, yin, RESTORATIVE, space m yoga,

BARNYOGA, Tonårsyoga, senioryoga, sup-yoga, Yogagunga, flyyoga,

REIKI, Coaching, meditation

BUTIK med yogamattor, yogakläder och props

 

Org.nr. 8005233328 innehar F-skattt


Bindande anmälan

Let's celebrate

Livet, nytt år, nytt årtionde samt 2 år för Kajplats Balans

Bokningen via formulär är nu stängd MEN du kan fortfarande vara med!! Boka via schemat och betala på plats.

Varmt välkommen


150 kr En klass

50 kr Barn på familjeyoga 

125 kr Lunch

250 kr En klass + lunch

400 kr Halvdag inkl. lunch (2 klasser)

625 kr Heldag 5 klasser inkl. lunch


MEDTAG EGEN MATTA 

 

Vi vill bjuda in er till en dag av härligheter! Lördagen den 1/2 smäller det!

Skapa ditt eget retreat, hälsodag, upplevelse, en dag att minnas. Plocka ihop klasser som lockar, du kan göra det mjukt eller svettigt eller mitt emellan. Lunchen avnjuts på härliga Joels Brygga som serverar en härlig vegetarisk måltid med tillhörande salladsbuffe. Barnen äter för halva priset notera hur många barn ni vill ha mat till så ordnas detta.

Vi vill ge er möjlighet att delta i denna dag hela familjen så ta med barnen, familjeyogan samt Mindfullvandningen är öppen för småttingar! De betalar 50kr för familjeyogan och går gratis med vuxen på vandringen.

För alla som tecknar våra nya medlemskap

"Total Balans" eller "Full Balans" före den 1/2 ingår denna dag.

Använd ditt klippkort, månadskort och årskort som gäller för klasser (dock ingår inte lunchen på Joels)

lördag 1/2

TID

SALEN PÅ KAJPLATS BALANS

JOELS BRYGGA

MEDTAG EGEN MATTA

UTE

Samling Joels Brygga


9.00


Warm Vinyasa flow TOM

75 min

Familjeyoga

Emma

60 min

10.30

Warm Yin

Klarisha

75 min

Mindfull vandring

i naturreservatet

hanna

60 min

13.30

Vinyasa

Hanna

75 min

SOMA Slow-Mind MALin V.L 

60 min


15.15


Freepower

Hanna

45-60 min


17.00


LIVE MUSIC YOGA

Malin & Hanna

60 min


det står globalyoga på schemat

Klassbeskrivningar


Warm vinyasa flow

Här gör vi flöden i värme. Varierande positioner, där andning och rörelser synkroniseras. Tempot är lite snabbare än i övriga varma klasser. Klassen utförs i en skön rumstemperatur på ca 30 grader vilket dina leder och muskler kommer att älska.


Warm Yin

Warm yin yoga is practiced in 30 degrees and a slow and flowing manner to build patience and awareness. In Yin Yoga each asana is held gently for a period of time to allow students to stretch deeply and relax into the posture. The time spent in shavasana is much like time spent in meditation. You will leave this classwith a clear mind and feeling of tranquility.


Vinyasa

Dynamiskt flödande pass utformat för att guida dig genom kroppens alla leder i alla dess riktningar. Syftet är att utforska och utmana möjligheterna där du befinner dig just nu. En klass som därför bjuder in alla oavsett nivå. Du arbetar i ditt rörelseomfång, det utrymme du har tillgång till. Denna klass har fokus på att tillåta dig förflyttningar i 360 grader, vill inbjuda till en praktik du skulle kunna ta med dig vart som helst utan behov av matta eller tillbehör.LIve music Yoga

En lugnare dynamisk klass med sköna flöden som blandas med fysiska och lekfulla utmaningar. Stärker din kropp, ökar din energi samtidigt som du får balans och lugn. Du rör dig helt utifrån din egen kropp och erfarenhet för att öka medvetandet dels genom asanas (yoga positioner), pranayama (andningsövningar) och rörelse. Du möts av en lugnt flödande klass som sammankopplar ditt sinne med din kropp. Klassen passar alla nivåer, från nybörjare till van yogautövare. 

För en extra dimention ackompanjeras hela klassen av levande musik och sång.


familjeyoga

För barn tillsammans med en vuxen. Kvalitetstid för er tillsammans. I familjeyoga yogar vuxen och barn bredvid varandra och har roligt tillsammans. Barnen bör vara mellan 4-11 år och den vuxne (förälder, mor- eller farförälder, en trevlig granne eller annan vuxen som vill spendera kvalitetstid tillsammans med barnet) får ha vilken ålder som helst:) Yogan är prestationslös och lekfull, du behöver inte "kunna" och ska inte prestera något. Liksom i barnyogan används sagor för att stimulera kreativitet och rörelseglädje. Vi tränar andning, kropps-kontroll, smidighet och balans såväl som fokus, avslappning och meditation. Med inslag av parövningar och enkel massage stärks relationen ytterligare och ni får träna koordination och koncentration. Mitt i klassen har vi en liten paus där vi äter frukt och gör en liten uppgift. När ni gör familjeyoga umgås ni på ett nytt och lekfullt sätt tillsammans, nyfiket och närvarande. Och mobilerna får vila en timme:)


Freepower

En"Yang" träning som syftar att skapa skärpa och stuns i Kropp & Knopp. Freepower är inspirerat av tekiker från yoga och kampsport. Ger pondus, hetta och verkar både spänningslösande och energigivande genom sina kraftfulla men enkla rörelser med stora raka tekniker. Vi låter kroppen ta plats med kraft från djupet och mitten av kroppen. Vi övar på att samla ihop eventuell splittrad energi till en samlad enhet som kan bidra till att bli centrerad, fokuserad och närvarande - kraftfull


Soma slow + mind

Här sjuder vi upp värmen inifrån. Lugna, stående rörelser som inte belastar men ger en tydlig upplevelse av att bli genomarbetad i hela kroppen.

Passar perfekt när man inte önskar belasta sig så mycket men ändå få en fin rörlighetsträning, cirkulation och en skön avstressande upplevelse.


Avslutas med Soma Mind som är en praktik på yogamatta i en lugn atmosfär med enkla, stilla stretchpositioner. Du guidas genom andning, avspänning och fokus på ett konkret lugnande sätt. Praktiken förbättrar balansen i nerv -hormonsystemet och stimulerar till djupare andning, bättre cirkulation och en känsla av lugn och trygghet.MIndfull vandring i naturreservatet

Lär dig mer om och upplev medveten närvaro i naturen. En stund i naturen har många hälsofrämjande effekter. Vi tar oss längs med havet genom naturreservatet i sakta mak och upplever stunden med alla våra sinnen.

Har du en fråga?


Maila: info@kajplatsbalans.se


Vi svarar  så fort vi kan.

YOGAstudio i Träslövsläge, Varberg

Yoga grund, Hatha, vinyasa, hot YOGA, ashtanga, global, yin, RESTORATIVE, space m yoga, BARNYOGA, Tonårsyoga, senioryoga,sup-yoga,  REIKI, Coaching, meditation

BUTIK med yogamattor, yogakläder och props

Kajplats Balans  Strandbackavägen 136  432 74 Träslövsläge  I  info@kajplatsbalans.se   I

Kajplats balans finns inga kontanter

Innehar F-skatt SE800523332801

Copyright @kajplatsbalans.se All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera