Privat träning

privat träning 

PrivaT-Yoga 

Möjlighet att fördjupa kunskaper,


PT-yoga

Kanske passar det inte dig att träna i grupp, då är privat träning metoden för dig! Här ges möjlighet att skräddarsy program som optimerar dina behov.  

Tidsbokning för klass görs med aktuell instruktör.


Olika alternativ

  • PT yoga en gång

        Tillgång till 60 min PTyoga att utnyttja inom 30 dagar

  • Privat yoga 60 min x 5

        Detta köp är giltigt för användning inom 6 månader om inte annat avtalats. 

  • PT Duo, 60 min

        Tillgång för 2 personer till 60 min PT-yoga att utnyttja inom 30 dagar


Dessa alternativ går att köpa här. Meny PT-yoga näst längst ned på sidan


Maila info@kajplatsbalans.se för tidsbokning.


POSTURAL behandlinG

KOm tillrätta med Problemområden eller smärtor


Väldigt många människor i dagens moderna samhälle upplever en minskad livskvalité på grund av kronisk smärta i muskler och leder. Trots att det finns mer behandlingsalternativ och ergonomiska hjälpmedel än någonsin förr, erfar alltför många att de inte får någon bestående lindring trots upprepade försök med olika åtgärder…

Vad beror detta på? Och vad är det som orsakar kronisk smärta?

Svaret på dessa frågor hänger ofta ihop med förståelsen av hur rörelse-apparaten (skelettet-, lederna-, musklerna, och nervsystemet) är uppbyggd och fungerar, då den fungerar optimalt.

Den enkla förklaringen är att muskulaturen och lederna när de är i balans, tar upp en ”lagom” del av den belastning som det innebär att sitta, stå, och röra på sig. För att bibehålla denna balans krävs det att vi dagligen rör på oss på ett tillräckligt varierat sätt.


Efter att ha gjort en djupgående analys av varje individs muskulära obalans, behandlas obalanserna vid behov genom mjuka manuella tekniker och nervsystems samt akupunktursystemsbalanserande övningar. Därefter skapas ett/flera skräddarsydda träningsprogram (=postural träningsprogram) bestående av specialövningar som ger kroppen den stimulans den saknar i vardagen. Resultatet blir att kroppen återfår sin naturliga hållning, rörlighet och styrka samtidigt som man blir av med grundorsaken till smärtan eftersom ingen muskel eller led längre blir överbelastad utan alla delar tar en “lagom” del av den belastning sittande, stående, gående etc. innebär!

Maila info@kajplatsbalans.se för tidsbokning.


Har du en fråga?


Maila: info@kajplatsbalans.se


Vi svarar  så fort vi kan.

YOGAstudio i Träslövsläge, Varberg

Yoga grund, Hatha, vinyasa, hot YOGA, ashtanga, global, yin, RESTORATIVE, space m yoga, iNSIDE FLOW, BARNYOGA, Tonårsyoga, senioryoga, sup-yoga, Yogagunga, flyyoga, Coaching, meditation


BUTIK med yogamattor, yogakläder och props

Kajplats Balans  Strandbackavägen 136  432 74 Träslövsläge


Kajplats balans finns inga kontanter

Innehar F-skatt SE800523332801