Instruktörer
YOGAstudio i Träslövsläge Varberg.  BUTIK med yogamattor, yogakläder och props.  Hatha, vinyasa, hot YOGA, ashtanga, global, BARNyoga, yin,, sup-yoga,  SUP-surf, Sup-paddling massage

YOGAstudio i Träslövsläge, Varberg

Yoga grund, Hatha, vinyasa, hot YOGA, ashtanga, global, yin, RESTORATIVE, space m yoga,

BARNYOGA, Tonårsyoga, senioryoga, sup-yoga, Yogagunga, flyyoga,

REIKI, Coaching, meditation

BUTIK med yogamattor, yogakläder och props

 

Org.nr. 8005233328 innehar F-skattt


"As soon as something is created it will change,

change is the only thing that's constant"


Tid hos oss...

Ska ge dig påfyllning av energi och glädje. Inspirera att ta kommando över ditt liv, hur du vill att det ska vara, vem du vill vara. Förutsättningen för lycka är något vi själva skapar. Alla verktyg finns inom dig, redo att användas!

Tempot och förutsättningarna vi lever i idag kan ibland göra det svårt att skapa tid för det som ger oss energi, vi vill göra allt för att anpassa oss efter individuella behov. Kanske är privat träning det bästa alternativet för just dig? 

Vi finns för er

Tom Mårtensson 

Warm Fusion Yoga


År 2008 fick jag ett klippkort

till yoga från min vännina för

att jag skulle kunna träna upp

mina trasiga knä - och då började det. Hot yogan har ändrat mitt liv

sedan dess. Förutom att mina knän fixades får jag också styrka, välmående, lugn och är i god form. ”Yoga för mig betyder att vara medveten om närvaror och andas rätt hela tiden”.

Välkomna till min klass,

Namaste´🙏

Ulrika Josander

vikarie

 

Innan jag år 2016 gick min första

yogainstruktörsutbildning för

Akasha Yoga Academy så hade jag

inte yogat mycket. Inte hade jag då

en aning om att yoga skulle komma att betyda så mycket i mitt liv.

Det är ett fantastiskt redskap som kan användas för att uppnå alla möjliga ändamål. Vad det än är som drar dig till yoga - för att bli mer flexibel, för att motverka stress, för en härlig stund på mattan - så hoppas jag innerligt att du finner att det gör dig till en lyckligare person, som jag upplevt att jag blivit lyckligare. Att tillsammans sprida och skapa goda energier, skratta, slita, frigöra blockader, lyssna inåt och växa på mattan är underbart. Kom så yogar vi ihop!

 

200h ytt: Akasha Yoga Academy, Koh Phangan.

300h ytt: AyurYoga EcoAshram, Mysore."

Klarisha Machalkova

Hatha yoga/ Yin Yoga /

Tantra inspired yoga /meditation /Reiki /Coaching 

 

I am a curious student of life fascinated by subjects that relate to healing, such as spirituality, yoga, art and exercise. I’ve found my medicine in nature and therefore I’ve spent two months in the Ecuadorian mountains and Amazon forest studying shamanism and medicinal plants. 

 

Thanks to my desire to be healthy and experience joy in everyday life I’ve completed Life Coach Training in 2015. The same year I’ve discovered the humbling practice of Reiki healing and in 2018 I was initiated as a Reiki master. The same year I’ve also completed 200YTT of Tantra Yoga, Shamanism and Art at Durga’s Tiger School in Ecuador, which helps me to express myself in a more freely and authentic matter. 

 

My intention as a teacher is to motivate my fellow students to express their authenticity freely, to get in better contact with their bodies and to find the practice that works for them. To recognize what their body, mind and soul need in the very moment. My wish is that we find the inner healer in us. 


BOKA REIKI

Malin van Lokhorst

Soma Move, Soma Slow, Soma Mind


Hälsa och välmående är alltid i fokus för mig, därav är träning en naturlig del i min vardag. 

Jag har under flera år varit aktiv som instruktör inom jympa, dans, crosstraining med mera.

Som instruktör brinner jag för att inspirera deltagarna, sprida energi och rörelseglädje!  

På Kajplats balans möter du mig i Soma Move, där skapas förutsättningar för en härlig träningsupplevelse och en skön känsla såväl under som efter passet!

Varmt välkommen att träna med mig! 


/Malin

Therese Lind

Yinyoga, Vikarie

Therese Lind som håller kursen

driver Lindyoga har undervisat i

yoga sedan 2010. Hon är utbildad i

Global Yoga och Yin yoga och

Super Soul Yoga India 2016, vilket

tillsammans motsvarar 500 hour

YTT.

Therese har en ständig aptit på att utvecklas både som yogalärare, medmänniska och äventyrare. I december släppte hon sin första bok "Yoga, Jesus och jag", en story från hennes pilgrimsvandring till Santiago de Compostela.

Malin Oskarsson

Global yoga vinyasa flow,

SUP yoga

Jag har yogat i drygt 15 år.

Jag är utbildad inom Global Yoga

och går fortfarande kurser för

att utvecklas som lärare ytter-

ligare. Man blir aldrig färdiglärd. 

En asana blir aldrig fulländad, ju mer du lär dig, desto mindre kan du!

Jag älskar vad yoga ger till både sinnet och kroppen. På yogamattan kan du aldrig fokusera på något annat än att vara just i nuet och det är vad jag vill förmedla i mina klasser. Yoga som är fysiskt utmanade, lekfull och rolig bidrar ytterligare till varför det är så fantastiskt att yoga!

Jag vill att du ska ha kul på din matta, skratta, låta kroppen jobba, bli svettig och samtidigt känna närvaro, hitta närmare din kärna och känna lugn. Kanske kan vi hitta dit tillsammans! Yoga är för alla, öppet och välkomnande! Kom som du är och väx i den riktning som är för dig.

Emma Tejler

Barnyoga, familjeyoga


Jag har yogat mer eller mindre i ungefär 10 år. Innan dess var det gymnastik som gällde, både som utövare och ledare.

Jag tycker om hur yoga får mig att känna mig både kroppsligt och mentalt; mjukare, starkare, lugnare och gladare. Mera jordnära och balanserad. Jag uppskattar yogans kärleksfulla icke-dömande förhållningssätt och ser fram emot att fortsätta lära mig och utforska yogans bredd och djup.


Jag har två små barn som gärna vill yoga med mig och våren 2018 utbildade jag mig till barnyogaledare. Jag brinner nu för möjligheten att på ett lekfullt och kravlöst sätt leda barn in i barnyogans magiska värld.

Johanna Halldén

Globalyoga


Att få bidra till att människor mår bra och lyckas med det som är viktigt för dem i livet är min stora drivkraft. Genom yogan får jag dela med mig av både fysiska och mentala verktyg som kan hjälpa till att balansera livet. Yoga för mig är att få stanna upp i nuet en stund, stänga av bruset i hjärnan och fokusera på att känna in kroppen. Ökad styrka och smidighet är den härliga bonusen som kommer på köpet:-)

Utbildning

  • Utbildad inom globalyoga
  • Certifierad coach ICF

Jenny Dinovi

- Danyasa ( Dance - Vinyasa ) 

- Tantric slow yoga 


Yoga för mig handlar om att få kontroll över våra tankar och kontakt med våra kroppar. 

Men jag vill också visa att det finns så mycket mer till yoga än det, när vi släpper hur yoga ”ska” vara och går utanför de yttersta ramarna så blir känslan av yogan att ha riktigt riktigt kul. 


Vad jag vill förmedla i mina klasser är kärlek och glädje. 


Jag reste till Costa rica för att göra min yogautbildning på en dans-yoga skola där hälften av utbildningen var fokuserad på Tantra. 

Innan jag reste till Costa Rica för min utbildning så var dans någonting som skrämde mig och någonting jag inte alls var bekväm med. 

I mina dans-yoga klasser vill jag också nå ut till de som inte gillar att dansa att det är kul och att : ALLA kan dansa! :) 


Yoga typer skolan innefattade: 


- Tantra-Yoga 

- Dans-Yoga

- Före/ efter födsel Yoga, Gravid Yoga

- Strong Woman - Yoga / Sacred womb Yoga 


200HR YTT Danyasa Yoga Arts for woman  ( Costa Rica ) 

Lina Vesslund

- Ashtanga
Jag tränade fysisk yoga i många år utan att vara riktigt närvarande. När jag sen fick en första inblick i yogans filosofi öppnades en ny värld för mig. Jag lärde känna mig själv bättre och ville lära mig mer om yoga!

För mig är yogan det rum där vi tillåts vara i vår kropp till fullo. Vi kan få uppleva sensationer i kroppen, släppa taget om onödiga tankar och lösa upp känslor som tynger oss. I yogan kan vi skala av förväntningar, vanor och tankar för att komma till klarhet. Den fysiska praktiken är helt enkelt ett bra sätt att få vara i nuet.

Yogan gör mig till en bättre människa och jag hoppas att jag kan få skänka dig en stund av lugn, närvaro, glädje eller vad det än är som du söker på din matta. Ta tid till dig själv - du är värdefull!


200 h YTT Ashtanga och Vinyasa flow. Utbildad av Naomi Grosin, InBalance Stockholm.

Hanna Nylin

Warm Hatha yoga, Space M yoga,

mamma/babyyoga, yinyoga, restorative, SUP-yoga, PT-yoga, Freepower, terapeutisk yoga

Postural behandling,

Musikundervisning

 

Yoga för mig är att komma hem var jag

än befinner mig. Det är bara jag, min kropp och själ och tiden står still. Att lära känna sin kropp ger styrka långt bortom den fysiska. Du rustas för att klara livet.

I denna stund har jag kommit att älska mig själv och vara tacksam för nuet. Tillfället du befinner dig i just nu är det enda du kan påverka, inte gårdagen och inte morgondagen. Livet sker just NU, använd det och använd dig själv, det bästa verktyg du har! Yogan är tillåtande, icke dömande, jag önskar alla att finna vad yoga är för just dig. När jag undervisar vill jag skapa en prestigelös, lättsam stämning. Asanas och flöden kan göras utmanande, för mig kommer den inre resan och mentala vilan av att vara fullkomligt fokuserad på hur jag placerar och vad jag gör med mig kropp. Välkommen att skapa hälsa och välmående med mig!

 

Utbildad av Tony Sanchez i Gosh linage 84 asanas samt Magnus Ringberg i Space M yoga. Postural Träning via Optimum Kliniken. Yinyoga & Restorative lärare för Mia Elmlund på Lunakliniken. Utöver det workshops för Isabel Holmquist, Chad Hamrin, Anthony Benenati, Henrik Schmidt, Milla Floryd, Rusty Wells, Elaine Desouza, Jared McCann, Sara Hoy, Robin Tåg, Michael James Wong mfl.

Följ oss....

På sociala och Instagram medier Facebook och Instagram. Klicka för att komma till vår husblogg, vår youtube kanal och hoppas vi snart kan bjuda även på en huspodd, så håll utkik...

Har du en fråga?


Maila: info@kajplatsbalans.se


Vi svarar  så fort vi kan.

YOGAstudio i Träslövsläge, Varberg

Yoga grund, Hatha, vinyasa, hot YOGA, ashtanga, global, yin, RESTORATIVE, space m yoga, BARNYOGA, Tonårsyoga, senioryoga,sup-yoga,  REIKI, Coaching, meditation

BUTIK med yogamattor, yogakläder och props

Kajplats Balans  Strandbackavägen 136  432 74 Träslövsläge  I  info@kajplatsbalans.se   I

Kajplats balans finns inga kontanter

Innehar F-skatt SE800523332801

Copyright @kajplatsbalans.se All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera