Instruktörer

"As soon as something is created it will change,

change is the only thing that's constant"


Tid hos oss...

Ska ge dig påfyllning av energi och glädje. Inspirera att ta kommando över ditt liv, hur du vill att det ska vara, vem du vill vara. Förutsättningen för lycka är något vi själva skapar. Alla verktyg finns inom dig, redo att användas!

Tempot och förutsättningarna vi lever i idag kan ibland göra det svårt att skapa tid för det som ger oss energi, vi vill göra allt för att anpassa oss efter individuella behov. Kanske är privat träning det bästa alternativet för just dig? 

Vi finns för er

Hanna Nylin

- Inside flow

- Warm Hatha yoga /

- Space M yoga/

- gravid & mamma/babyyoga

- yinyoga

- restorative

- SUP-yoga

- PT-yoga

- Freepower

- terapeutisk yoga 

Postural behandling 

Musikundervisning

 

Yoga för mig är att komma hem var jag

än befinner mig. Det är bara jag, min kropp och själ och tiden står still. Att lära känna sin kropp ger styrka långt bortom den fysiska. Du rustas för att klara livet.

I denna stund har jag kommit att älska mig själv och vara tacksam för nuet. Tillfället du befinner dig i just nu är det enda du kan påverka, inte gårdagen och inte morgondagen. Livet sker just NU, använd det och använd dig själv, det bästa verktyg du har! Yogan är tillåtande, icke dömande, jag önskar alla att finna vad yoga är för just dig. När jag undervisar vill jag skapa en prestigelös, lättsam stämning. Asanas och flöden kan göras utmanande, för mig kommer den inre resan och mentala vilan av att vara fullkomligt fokuserad på hur jag placerar och vad jag gör med mig kropp. Välkommen att skapa hälsa och välmående med mig!

 

Utbildad av Tony Sanchez i Gosh linage 84 asanas samt Magnus Ringberg i Space M yoga. Postural Träning via Optimum Kliniken. Yinyoga & Restorative lärare för Mia Elmlund på Lunakliniken. Licens för Inside flow 2020, 2021.

Utöver det workshops för Isabel Holmquist, Chad Hamrin, Anthony Benenati, Henrik Schmidt, Milla Floryd, Rusty Wells, Elaine Desouza, Jared McCann, Sara Hoy, Robin Tåg, Michael James Wong, Frida Starvid mfl.

Tom Mårtensson 

- Warm Fusion Yoga

- Warm vinyasa flow


År 2008 fick jag ett klippkort

till yoga från min vännina för

att jag skulle kunna träna upp

mina trasiga knä - och då började det. Hot yogan har ändrat mitt liv

sedan dess. Förutom att mina knän fixades får jag också styrka, välmående, lugn och är i god form. ”Yoga för mig betyder att vara medveten om närvaror och andas rätt hela tiden”.

Välkomna till min klass,

Namaste´🙏

Lina Vesslund

- Ashtanga

- Yin 
Jag tränade fysisk yoga i många år utan att vara riktigt närvarande. När jag sen fick en första inblick i yogans filosofi öppnades en ny värld för mig. Jag lärde känna mig själv bättre och ville lära mig mer om yoga!

För mig är yogan det rum där vi tillåts vara i vår kropp till fullo. Vi kan få uppleva sensationer i kroppen, släppa taget om onödiga tankar och lösa upp känslor som tynger oss. I yogan kan vi skala av förväntningar, vanor och tankar för att komma till klarhet. Den fysiska praktiken är helt enkelt ett bra sätt att få vara i nuet.

Yogan gör mig till en bättre människa och jag hoppas att jag kan få skänka dig en stund av lugn, närvaro, glädje eller vad det än är som du söker på din matta. Ta tid till dig själv - du är värdefull!


200 h YTT Ashtanga och Vinyasa flow. Utbildad av Naomi Grosin, InBalance Stockholm.

Sara Bäcklund

- Warm vinyasa

- Barnyoga 

- Vikarie


Jag är ekonomen som lät min passion för yoga, kost, naturlig hälsa och välmående leda in mig på nya vägar. Skolade nyligen om mig till Kost- och hälsocoach och har snart avslutat en instruktörsutbildning inom “Space M Yoga”. Yogan har varit en självklar del av mitt liv i 17 år men ser nu fram emot möjligheten att kunna dela med mig av mina erfarenheter till er.  


Jag arbetar även med eteriska oljor och förstärker gärna upplevelsen av yogan med dem. Så bli inte förvånad om jag delar med mig av dem på passet. 


Har älskat yoga sedan mitt första möte med en "krigare". Yogan ger mig styrka och balans. Kroppsligt som själsligt. Oavsett om jag behöver landa ett slag eller kräver ny energi så kan jag hitta den på min yogamatta i min praktik. Jag föredrar oftast mer fysiska former av yoga, allt med värme är toppen för mig. Men även jag behöver landa och hitta kraft i stillhet.


Oavsett vad du har för syfte med din yoga så får rörelse oss att må bra. Du stärker dina muskler och leder och ger dig själv rätt förutsättningar för en frisk kropp. Jag vill inspirera till rörelse och hållbar hälsa genom glädje och kunskap. Tillsammans utforskar vi ditt rörelseomfång och stärker kropp och sinne.


Ser fram emot alla fina möten.


Vi ses, Namaste!

Ulrika Josander

vikarie

 

Innan jag år 2016 gick min första

yogainstruktörsutbildning för

Akasha Yoga Academy så hade jag

inte yogat mycket. Inte hade jag då

en aning om att yoga skulle komma att betyda så mycket i mitt liv.

Det är ett fantastiskt redskap som kan användas för att uppnå alla möjliga ändamål. Vad det än är som drar dig till yoga - för att bli mer flexibel, för att motverka stress, för en härlig stund på mattan - så hoppas jag innerligt att du finner att det gör dig till en lyckligare person, som jag upplevt att jag blivit lyckligare. Att tillsammans sprida och skapa goda energier, skratta, slita, frigöra blockader, lyssna inåt och växa på mattan är underbart. Kom så yogar vi ihop!

 

200h ytt: Akasha Yoga Academy, Koh Phangan.

300h ytt: AyurYoga EcoAshram, Mysore."

Malin Oskarsson

- Global yoga vinyasa flow,-- SUP yoga


Jag har yogat i drygt 15 år.

Jag är utbildad inom Global Yoga

och går fortfarande kurser för

att utvecklas som lärare ytter-

ligare. Man blir aldrig färdiglärd. 

En asana blir aldrig fulländad, ju mer du lär dig, desto mindre kan du!

Jag älskar vad yoga ger till både sinnet och kroppen. På yogamattan kan du aldrig fokusera på något annat än att vara just i nuet och det är vad jag vill förmedla i mina klasser. Yoga som är fysiskt utmanade, lekfull och rolig bidrar ytterligare till varför det är så fantastiskt att yoga!

Jag vill att du ska ha kul på din matta, skratta, låta kroppen jobba, bli svettig och samtidigt känna närvaro, hitta närmare din kärna och känna lugn. Kanske kan vi hitta dit tillsammans! Yoga är för alla, öppet och välkomnande! Kom som du är och väx i den riktning som är för dig.

Lina Bäcklin

- Slow flow

- Restorative

- Lunchyoga

 

Yogan har varit en del av mitt liv och min vardag under många år. Först som en fysisk träningsform och idag som något mycket mer. Något som pågår både på och utanför yogamattan. Ett sätt att se på och uppleva världen. Inte tro på allt jag tänker, stilla sinnets rörelse, lyssna på kroppen, inte tappa bort andetaget, vara sann mot mig själv, skapa mening och sammanhang och möta alla andra levande varelser med respekt och omtanke. Varken att utöva eller undervisa i yoga var en självklarhet för mig utan är något som har växt fram under lång tid. När en gillar något så vill en ju gärna dela det med andra och jag tror att yogan kan vara en hjälp och ett redskap för många människor att må bättre i röran som är livet. Jag vill så väldigt gärna hjälpa andra att hitta pausknappen och lyssna till sitt hjärta.


Utbildning:

200h Vinyasa yoga

1 år grundutbildning i Iyengaryoga

Johanna Halldén

- Globalyoga


Att få bidra till att människor mår bra och lyckas med det som är viktigt för dem i livet är min stora drivkraft. Genom yogan får jag dela med mig av både fysiska och mentala verktyg som kan hjälpa till att balansera livet. Yoga för mig är att få stanna upp i nuet en stund, stänga av bruset i hjärnan och fokusera på att känna in kroppen. Ökad styrka och smidighet är den härliga bonusen som kommer på köpet:-)

Utbildning

  • Utbildad inom globalyoga
  • Certifierad coach ICF

Elina Sundström

- Warm yin 

- Vikarie


Jag är Varbergare sedan maj 2018, ursprungligen från Sala, Västmanland. Jag jobbar som frilansjournalist, författare, föreläsare (men har lite scenskräck så det dröjer mellan gångerna!) och som yogalärare, träningsinstruktör och holistisk hälsoutvecklare. Med sistnämnda innebär att hålla kurser, utbildningar och dylikt som berör hälsa ur ett helhetsperspektiv.

Yogan hittade jag till som tonåring och har kommit och gått lite i livet. Det var både de fysiska effekterna på sinnesstämningen som fick mig att fortsätta, och det filosofiska intresset, som också omfattar ayurveda, mindfulness men också andra inriktningar inom psykologi, andlighet och existentiella frågor. Yogan för mig är både det inre utforskandet, och fysiskt och mentalt, för så väl avslappning som sköna flöden som får frihetskänsla i kroppen. Jag älskar så väl yin som vinyasa och andra former av yoga.


Det jag motiveras av i att hålla klasser är att träffa er deltagare och få dela upplevelsen tillsammans.


Emma Tejler (föräldraledig)

- Barnyoga

- Familjeyoga

- Flyyoga


Jag har yogat mer eller mindre i ungefär 10 år. Innan dess var det gymnastik som gällde, både som utövare och ledare.

Jag tycker om hur yoga får mig att känna mig både kroppsligt och mentalt; mjukare, starkare, lugnare och gladare. Mera jordnära och balanserad. Jag uppskattar yogans kärleksfulla icke-dömande förhållningssätt och ser fram emot att fortsätta lära mig och utforska yogans bredd och djup.


Jag har två små barn som gärna vill yoga med mig och våren 2018 utbildade jag mig till barnyogaledare. Jag brinner nu för möjligheten att på ett lekfullt och kravlöst sätt leda barn in i barnyogans magiska värld.


2021 genomförs Take the leap 200 h yogalärarutbildning på Flow yogaschool.

Följ oss....

På sociala och Instagram medier Facebook och Instagram. Klicka för att komma till vår husblogg, vår youtube kanal och hoppas vi snart kan bjuda även på en huspodd, så håll utkik...

Har du en fråga?


Maila: info@kajplatsbalans.se


Vi svarar  så fort vi kan.

YOGAstudio i Träslövsläge, Varberg

Yoga grund, Hatha, vinyasa, hot YOGA, ashtanga, global, yin, RESTORATIVE, space m yoga, iNSIDE FLOW, BARNYOGA, Tonårsyoga, senioryoga, sup-yoga, Yogagunga, flyyoga, Coaching, meditation


BUTIK med yogamattor, yogakläder och props

Kajplats Balans  Strandbackavägen 136  432 74 Träslövsläge


Kajplats balans finns inga kontanter

Innehar F-skatt SE800523332801