Flygande yoga

dubbelklass yogagunga

man kan alltid Flyga lite mer.....

flygande yoga yogagunga

Flygande Yoga i våra yogagungor dyker upp på vårt schema lite då och då, framförallt på lördagar-söndagar, Så håll utkik!


Söndagen den 25/9 bjuder Emma Tejler på dubbla klasser i workshopform.


       • 10:30 Flyg högt och lågt med styrka och kraft
       • 11:45Flyg med fokus på vila och mjuka rörelserVi hoppas så klart att ni vill delta på båda klasserna, men är ni bara sugna på en av dem så går det så klart också bra.


BOKNING/AVBOKNING

Bokning sker via schema (sortera på plats Event) eller som vanligt i din Wondrapp (knapp Event)


Hur funkar flygande yoga

Flygande yoga är en leksam stund som kombinerar cirkuskonstens aerial arts, luftakrobatik, och anti-gravity asana. Även om yoga formen ser avancerad ut är den inkluderande och ett fantastiskt hjälpmedel för avlastning och förlängning av ryggraden. Under en klass utförs yogapositioner traditionellt eller i den aeriala versionen med hammocken som hjälpande stöd eller för ökad utmaning.
I flygande yoga avlastas diskar, ligament och leder vilket gör yogaformen snäll och skonsam mot kroppen. Svävande i luften blir svåråtkomliga positioner enklare att ta sig an då kroppen har gravitationen att samarbeta med istället för att kämpa emot jordens dragningskraft. Koordination och rumsuppfattning skärps samtidigt som andningsmuskulatur och närvaro tränas upp.