Workshop/evenemang
YOGAstudio i Träslövsläge Varberg.  BUTIK med yogamattor, yogakläder och props.  Hatha, vinyasa, hot YOGA, ashtanga, global, BARNyoga, yin,, sup-yoga,  SUP-surf, Sup-paddling massage

YOGAstudio i Träslövsläge, Varberg

Yoga grund, Hatha, vinyasa, hot YOGA, ashtanga, global, yin, RESTORATIVE, space m yoga, BARNYOGA, Tonårsyoga, senioryoga,sup-yoga,  REIKI, Coaching, meditation

BUTIK med yogamattor, yogakläder och props

 


Workshops 

 
 
 
 
 
 
 

anmälan per evenemang, Bindande anmälan via ANMÄLNINGSFORMulär nedan.
avgift faktureras före start

Möjlighet att fördjupa kunskaper

Workshops är ett utmärkt sätt att öka sin förståelse och kunskap.
Till skillnad från en vanlig klass fördjupar vi oss i olika delar, stannar upp och reflekterar. Undervisning i mindre grupper.

dJUPDYK I DIN yOGA MED CHAKRA

jIVAMUKTI YOGA & RAWFOOD WORKSHOP

yINYOGA OCH SKAPANDE I STILLHETparYoga

Gör något kul ihop med din partner eller vän! En klass som stärker dig både fysiskt och mentalt samt ger dig tid ihop med någon du tycker om! Genom att vi använder varandra stärks förtroende och styrka på en gång, beröring och fokus har mängder av goda hälsoeffekter. På ett lättsamt och roligt sätt blir det träning och parterapi på en gång!

 

Upp & NEr, Inversioner

Vi går igenom vägen mot att vända kroppen upp och ner. Hur tar vi oss dit, nyckelövningar och teknik, skratt och svett utlovas!


familjeyoga, vuxen & Barn

För barn tillsammans med en vuxen. Kvalitetstid för er tillsammans. I familjeyoga yogar vuxen och barn bredvid varandra och har roligt tillsammans. Barnen bör vara mellan 4-11 år och den vuxne (förälder, mor- eller farförälder, en trevlig granne eller annan vuxen som vill spendera kvalitetstid tillsammans med barnet) får ha vilken ålder som helst:) Yogan är prestationslös och lekfull, du behöver inte "kunna" och ska inte prestera något. Liksom i barnyogan används sagor för att stimulera kreativitet och rörelseglädje. Vi tränar andning, kropps-kontroll, smidighet och balans såväl som fokus, avslappning och meditation. Med inslag av parövningar och enkel massage stärks relationen ytterligare och ni får träna koordination och koncentration. Mitt i klassen har vi en liten paus där vi äter frukt och gör en liten uppgift. När ni gör familjeyoga umgås ni på ett nytt och lekfullt sätt tillsammans, nyfiket och närvarande. Och mobilerna får vila en timme:)

 

Yoga wheel

Yogahjulet är ett fantastiskt redskap som har oändliga möjligheter att fördjupa ditt yogautövande. Vi går igenom kroppen med asanas där du kan ta hjälp av ditt hjul. Träning med yogahjulet ger dig balans, styrka och flexibilitet!

Hjulet är designat för att hjälpa till att öppna områden som bröst, axlar, rygg och höftböjare. Öppningarna blir djupare men också otroligt vackra. Storleken på hjulet gör att man på ett tryggt och säkert sätt kan stretcha ut och öppna upp kroppen med stöd. Vi kommer att gå igenom övningar som hjälper dig att stärka upp mage, säte och ben effektivt och varierat men också hitta djupare in i bakåtböjningar och släppa anspänningen i tighta muskler.

 

I priset ingår ett vackert designhjul; Mandala Black från Yoga Design Lab som du får ta med dig hem för att fortsätta din egen Wheel-träning på egen hand!

 

950kr inkl. hjul (kom med ditt eget hjul 450kr)

Företags workshops


Föreläsningar/workshops


 Fysiskt interagerade

  • ”Må bra på jobbet” Öka din kontorskroppsmedvetenhet
  • ”Tala med kontroll” Lugn i ditt andetag och röstkunskap
  • ”Öppna din kroppskarta” Utforska din fysiska möjlighet.
  • Inspiration till yogande på förskola (under utveckling)


Hålls av ledarskapscoach

  • Personlig utveckling – mål & planer för personlig hållbarhet
  • Balans i livet och ork i vardagen
  • Individ och gruppcoachingLÄS MER HÄR

YOGAstudio i Träslövsläge, Varberg

Yoga grund, Hatha, vinyasa, hot YOGA, ashtanga, global, yin, RESTORATIVE, space m yoga, BARNYOGA, Tonårsyoga, senioryoga,sup-yoga,  REIKI, Coaching, meditation

BUTIK med yogamattor, yogakläder och props

Kajplats Balans  Strandbackavägen 136  432 74 Träslövsläge  I  info@kajplatsbalans.se   I  Blogg ankra hos oss

Kajplats balans finns inga kontanter,

betalning sker via swish, kort eller faktura.

Innehar F-skatt SE800523332801

Copyright @kajplatsbalans.se All Rights Reserved