Öppna klasser

 Space M Yoga

Dynamiskt flödande pass utformat för att guida dig genom kroppens alla leder i alla dess riktningar. Syftet är att utforska och utmana möjligheterna där du befinner dig just nu. En klass som därför bjuder in alla oavsett nivå. Du arbetar i ditt rörelseomfång, det utrymme du har tillgång till.

"One breath one movement"

 

warm Fusion Yoga

Klassen anpassas till alla även nybörjare!


Fusion yoga är en kombination av hot yoga och Hatha yoga. Det finns ett specifikt urval och ordning av serien med lite variationer mellan klasser. Klassen fokuserar på andning, styrka, balans, koncentration och flexibilitet i de olika positionerna.


Klassen är i uppvärmd lokal, ca 28 - 30 ˚C vilket gör dig extra svettig så drick gärna mycket vatten under dagen du tar denna klassen.


 

Warm Hatha (bikram inspirerad)


En klass som innehåller 2 andningsövningar och 26 asanas. Klassen fokuserar på andning, styrka, balans, koncentration och flexibilitet i de olika positionerna.


Klassen är i uppvärmd lokal, ca 28 - 30 ˚C vilket gör dig extra svettig så drick gärna mycket vatten under dagen du tar denna klassen.


 

Yinyoga


Yin yoga är en passiv yogaform och djup stretch. Den är läkande och stärkande på samma gång och ger snabb effekt. Du får hjälp med att släppa på fysiska och mentala spänningar och komma ner djupt i varv. På så sätt kommer du känna dig starkare och mer hel som människa. En underbar möjlighet du inte vill missa.


 

Qigong med Anneli johnzon


En enkel, skön rörelseserie som tar dig från stress till lugn, får igång din cirkulation och stärker kroppens självläkande förmåga. Passet hjälper till en ökad kroppskännedom och stärker din fysiska vitalitet. Många upplever förbättrad rörlighet, ökad smidighet, bättre sömn och ökat lugn, piggare och mer energifylld, samt ökat välbefinnande överlag.

 

Alla kan vara med. Passet sker stående, men det går även mycket bra att följa med från en stol och få fina effekter av träningen.

 

sup- yoga (dyker upp på schemat då värmen kommer)

Förena två av livets njutningar, YOGA + SURF


Att yoga på en SUP (surfbräda) är en verklig investering av din tid.


Underlagets rörelse ger din core och balansträning en extra dimension. Vattnets guppande rörelse och ljudet av vågornas skvalpande ger en känsla av välbefinnande, både på lektionen och efter. Vid utövandet av SUPyoga skärps din närvaro i nuet då stunden på brädan kräver hela ditt fokus.


 

 

 

 

 

Global Yoga Vinyasa Flow


Yoga is moving meditation!


En lugnare dynamisk klass med sköna flöden som blandas med fysiska och lekfulla utmaningar. Stärker din kropp, ökar din energi samtidigt som du får balans och lugn. Du rör dig helt utifrån din egen kropp och erfarenhet för att öka medvetandet dels genom asanas (yoga positioner), pranayama (andningsövningar) och rörelse.


Du möts av en lugnt flödande klass som sammankopplar ditt sinne med din kropp.


Klassen passar alla nivåer, från nybörjare till van yogautövare. Välkommen!


 

hatha Yoga


Hatha yoga med fokus på att balansera vår kropp och vårt sinne. Vi arbetar med positioner som mjukar upp, ökar cirkulationen och får oss att må bra. En bra klass som passar alla.


 

Ashtangainspirerad Yoga


En yogaklass då vi värmer upp med Surya Namaskara A samt B för att sedan röra oss in i Ashtanga serie 1. Ett fysiskt yogapass inspirerat av Pattabhi Jois version av Vinyasa yoga.


 

Chakra Yoga


En klass som är utformad för att balansera de 7 chakrana. Vi gör 3-4 övningar (både asanas,  mantras och pranayamas) för varje chakra. Ett varierat pass med både milda, grundande övningar och upplyftande, stärkande övningar.

 

RESTORATIVE/ÅTERHÄMTANDE Yoga


Passet har fokus på att ge ditt nervsystem återhämtning och vila. De positioner vi gör hålls minst 15 minuter där vi strävar efter att ge kroppen chans att komma till fullkomlig vila. För att nå dit används massa props (yogahjälpmedel så som bolster, block och filtar för att finna lägen som kan stabilisera kroppen i sin vila och avslappning.


Med restorative yoga ger du kroppen det vackraste du kan göra, du låter den få arbeta ifred, du belastar den inte med diverse obalanserade kroppspositioner, du lägger ingen tyngd på den, du frestar inte på leder, ligament eller våra myofasciella enheter. Du släpper allt i en position och får tillbaka tusenfallt.


 

StillsamYoga


Mjukt pass där vi skapar rörlighet och stärker och stabiliserar vår hållning. Mjukar upp stelheter i leder och skapar möjlighet för bättre cirkulation. Passet utförs stående eller sittande på stol om så är behovet hos deltagare. Terapeutiskt pass.


En välgörande stund för kropp och själ.


 

YOGAstudio i Träslövsläge Varberg.  BUTIK med yogamattor, yogakläder och props.  Hatha, vinyasa, hot YOGA, ashtanga, global, BARNyoga, yin,, sup-yoga,  SUP-surf, Sup-paddling massage

YOGAstudio i Träslövsläge Varberg.

BUTIK med yogamattor, yogakläder och props.

Hatha, vinyasa, hot YOGA, ashtanga, global, BARNyoga, yin, space m yoga, sup-yoga,  SUP-surf, Sup-paddling massage

Life, it's all about balance


öppna klasser bokas per tillfälle via Timecenter, Boka knappen länkar dig

Genom att kategorisera klasserna hoppas vi hjälpa er hitta den klass som passar er för dagen. 

Grundschema Vår 2019

Kurser är markerade i denna färg Bokas via formulär på hemsida. Drop in i mån av plats och då till kursens drop in pris (EJ Klippkort)

Klass löpande scema Bokas via timecenter. Drop in pris eller klippkort

Måndag

Tisdag

ONsdag

Torsdag

Fredag

Lördag

Söndag
Mamma/Baby Yoga

hanna

10.00-11.00

Barntytmik

Hanna

10,00-10,45

warm Vinyasa flow

Tom

 (ojämn vecka)

 10.00-11.15

 

hatha Yoga, Caroline

10.00-11.00

Gravidyoga Yoga, hanna

17.00-18.00

start v2

Lunchyoga Hanna

12,00-12,45

Lunchyoga

(jämn vecka)

malin

12,00-13,00

Lunchyoga Hanna

12,00-12,45

Lunchyoga Hanna

12,00-13,00

Ashtanga inspirerad Yoga, (jämn vecka)

hanna

10.00-11.15

 

yinYoga

Therese

11.15-12.45

Stillsam Yoga (jämn vecka) hanna

18,15-19,15

 

Grundkurs yoga, hanna

 11.45-13.45

start v,3


Återhämtande/ Restorative Yoga

(ojämn vecka) hanna

18,15-19,15

 

BarnYoga 5-8 år

Frida

17.45-18.30

Yin Yoga

Hanna

17,45-19,00Qigong jämna veckor start v6, Anneli

 16.00-17.00

KÖRSÅNG

hanna

17.15-18,30

start v,9

warm Hatha Yoga

Hanna

19.30-20,45

 

Global Yoga vinyasa flow Malin

19.00-20,15

 

Space m Yoga, hanna

19,15-20.30

warm fusion Yoga

Tom

19.00-20.15
Kajplats Balans


Strandbackavägen 136

432 74 Träslövsläge


info@kajplatsbalans.se

Kajplats balans finns inga kontanter, betalning sker via swish eller faktura

Innehar F-skatt

SE800523332801

YOGAstudio i Träslövsläge Varberg.

BUTIK med yogamattor, yogakläder och props.

Hatha, vinyasa, hot, bikram, ashtanga, global, softflow, BARNyoga, yin, chakra yoga,

supyoga, sup-surf

Blogg "Ankra hos oss"


Copyright @kajplatsbalans.se All Rights Reserved