Vi som finns för er
YOGAstudio i Träslövsläge Varberg.  BUTIK med yogamattor, yogakläder och props.  Hatha, vinyasa, hot YOGA, ashtanga, global, BARNyoga, yin,, sup-yoga,  SUP-surf, Sup-paddling massage

YOGAstudio i Träslövsläge, Varberg

Yoga grund, Hatha, vinyasa, hot YOGA, ashtanga, global, yin, RESTORATIVE, space m yoga, BARNYOGA, Tonårsyoga, senioryoga,sup-yoga,  REIKI, Coaching, meditation

BUTIK med yogamattor, yogakläder och props

 

Org.nr. 8005233328 innehar F-skattt


"As soon as something is created it will change,

change is the only thing that's constant"

Vi finns för er

Hanna Nylin

Warm Hatha yoga, Space M yoga,

mamma/babyyoga, yinyoga, restorative, SUP-yoga, PT-yoga

Postural behandling,

Musikundervisning

 

Yoga för mig är att komma hem var jag

än befinner mig. Det är bara jag, min kropp och själ och tiden står still. Att lära känna sin kropp ger styrka långt bortom den fysiska. Du rustas för att klara livet.

I denna stund har jag kommit att älska mig själv och vara tacksam för nuet. Tillfället du befinner dig i just nu är det enda du kan påverka, inte gårdagen och inte morgondagen. Livet sker just NU, använd det och använd dig själv, det bästa verktyg du har! Yogan är tillåtande, icke dömande, jag önskar alla att finna vad yoga är för just dig. När jag undervisar vill jag skapa en prestigelös, lättsam stämning. Asanas och flöden kan göras utmanande, för mig kommer den inre resan och mentala vilan av att vara fullkomligt fokuserad på hur jag placerar och vad jag gör med mig kropp. Välkommen att skapa hälsa och välmående med mig!

 

Utbildad av Tony Sanchez i Gosh linage 84 asanas samt Magnus Ringberg i Space M yoga. Postural Träning via Optimum Kliniken. Yinyoga & Restorativ lärare för Mia Elmlund på Lunakliniken. Utöver det workshops för Isabel Holmquist, Chad Hamrin, Anthony Benenati, Henrik Schmidt, Milla Floryd, Rusty Wells, Elaine Desouza, Jared McCann, Sara Hoy, Robin Tåg mfl.

Ottilia Bergström

Vinyasa yoga,

Yogan började för mig som ett komplement till yrket som dansare. Det var det fysiska, känslan av att hitta en stabilitet kroppsligt, som skapade en nyfikenhet inom mig och en längtan att utforska mer. Intresset växte snabbt och jag sökte mer kunskap i form av workshops, med yogalärare från alla möjliga städer och länder, för att lära mig vad yoga faktiskt innebar. Vad jag fann var att yogan inte bara har en definition, utan att den har sin egen form för varje individ och det var det som väckte min starka kärlek till yoga. 

Yogan fortsätter att fascinerar mig; via andning och rörelse påverkas vi både mentalt och själsligt likaväl som fysiskt, vilket resulterar i ett stabilt holistisk välmående. Denna fascination vill jag dela med mig av när vi möts på yogamattan.


Ottilia Bergström är utbildad inom Viryayoga vid Nordiska yogainstitutet, i Stockholm. Hon undervisar vinyasa yoga i form av dynamiska flöden, där hon lägger fokus på ledernas hälsa med hjälp av biodynamik. Flödena är uppbyggda utifrån ett återkommande tema - biodynamiskt likaväl som mentalt mindset.


Utöver yoga har dansen stor del i Ottilias liv, hon är yrkesverksam som danslärare, dansare och koreograf runt om i Sverige och Europa.

Hon är dessutom diplomerad kost- & näringsrådgivare, vid Axelsons gymnastiska intstitut i Stockholm. 


Klarisha Machalkova

Hatha yoga/ Yin Yoga /

Tantra inspired yoga /meditation /

Reiki /Coaching 

 

I am a curious student of life fascinated by subjects that relate to healing, such as spirituality, yoga, art and exercise. I’ve found my medicine in nature and therefore I’ve spent two months in the Ecuadorian mountains and Amazon forest studying shamanism and medicinal plants. 

 

Thanks to my desire to be healthy and experience joy in everyday life I’ve completed Life Coach Training in 2015. The same year I’ve discovered the humbling practice of Reiki healing and in 2018 I was initiated as a Reiki master. The same year I’ve also completed 200YTT of Tantra Yoga, Shamanism and Art at Durga’s Tiger School in Ecuador, which helps me to express myself in a more freely and authentic matter. 

 

My intention as a teacher is to motivate my fellow students to express their authenticity freely, to get in better contact with their bodies and to find the practice that works for them. To recognize what their body, mind and soul need in the very moment. My wish is that we find the inner healer in us. 

Therese Lind

Yinyoga

Therese Lind som håller kursen

driver Lindyoga har undervisat i

yoga sedan 2010. Hon är utbildad i

Global Yoga och Yin yoga och

Super Soul Yoga India 2016, vilket

tillsammans motsvarar 500 hour

YTT.

Therese har en ständig aptit på att utvecklas både som yogalärare, medmänniska och äventyrare. I december släppte hon sin första bok "Yoga, Jesus och jag", en story från hennes pilgrimsvandring till Santiago de Compostela.

Anneli Jonzon

Qigong

Jag bor på vischan utanför vackra Varberg. En glad tjej, som alltid älskat fart och fläkt men som på senare år insett att vila, lugn och harmoni är otroligt viktigt för att orka med! Jag är utbildad qigonglärare vid Qigongakademien i Stockholm. Grundutbildningen gjorde jag i maj 2015 och därefter har jag fortsatt på deras Årsprogram 16/17 och även Avancerade Årsprogram 17/18. Qigong har gett mig en starkare kropp och lugnare sinne, men även hjälpt mig framåt i min personliga utveckling, mot ett friare liv. Jag vill ha mera och kommer under 2018-2019 fortsätta vidareutbilda mig hos Qigongakademien. Qigongen har gett mig så mycket, bl.a. hjälpte den mig tillbaka till glädjen efter en längre period av utmattning, den hjälper mig i vardagen och i min personliga utveckling. Nu vill jag dela vidare och hjälpa fler ta del av qigongens helande kraft, som med enkla rörelser ger dig möjlighet till en skönare och friare kropp, samt större mentalt lugn."

Jens Gullstrand

SUPpaddling, SUPsurf, SUPfitness,

SUPkids

 

Jag testade vindsurfing för första gången när jag var nio år vid familjens sommarstuga i Gislövs läge. Sedan dess har surfing varit mitt liv.

– Det är som ett gift. Det är både en adrenalinkick och en känsla av total harmoni på en och samma gång. Numer är jag regerande Svensk mästare i supsurf och sponsrad av världsledande sup-märket Starboard och butiken som i Sverige som promotar och säljer Starboard heter SurfSpot, finns i Stockholm. https://www.surfspot.se/

 

Jag började min massage/hälsa karriär i 23 års åldern då jag blev intresserad av ayurveda och gick en ayurveda kurs i Markaryd Småland, sen ayurveda kurs och massage i Indien 1999, där jag var 6 månader, enbart för att lära mig massage, yoga och meditation. Därefter gick jag massage utbildning i England och fick certifikat/diplom.

Och även medicinsk massage terapeut utbildning på Campus Varberg.

 

Ring för bokning av SUPkurs 0733-929233

Tom Mårtensson

Warm Fusion Yoga


År 2008 fick jag ett klippkort

till yoga från min vännina för

att jag skulle kunna träna upp

mina trasiga knä - och då började det. Hot yogan har ändrat mitt liv

sedan dess. Förutom att mina knän fixades får jag också styrka, välmående, lugn och är i god form. ”Yoga för mig betyder att vara medveten om närvaror och andas rätt hela tiden”.

Välkomna till min klass,

Namaste´🙏

Malin Oskarsson

Global yoga Soft flow,

SUP yoga

Jag har yogat i drygt 15 år.

Jag är utbildad inom Global Yoga

och går fortfarande kurser för

att utvecklas som lärare ytter-

ligare. Man blir aldrig färdiglärd. 

En asana blir aldrig fulländad, ju mer du lär dig, desto mindre kan du!

Jag älskar vad yoga ger till både sinnet och kroppen. På yogamattan kan du aldrig fokusera på något annat än att vara just i nuet och det är vad jag vill förmedla i mina klasser. Yoga som är fysiskt utmanade, lekfull och rolig bidrar ytterligare till varför det är så fantastiskt att yoga!

Jag vill att du ska ha kul på din matta, skratta, låta kroppen jobba, bli svettig och samtidigt känna närvaro, hitta närmare din kärna och känna lugn. Kanske kan vi hitta dit tillsammans! Yoga är för alla, öppet och välkomnande! Kom som du är och väx i den riktning som är för dig.

Ulrika Josander

Utvecklande Hatha Yoga, Ashtanga yoga, meditation

 

Innan jag år 2016 gick min första

yogainstruktörsutbildning för

Akasha Yoga Academy så hade jag

inte yogat mycket. Inte hade jag då

en aning om att yoga skulle komma att betyda så mycket i mitt liv.

Det är ett fantastiskt redskap som kan användas för att uppnå alla möjliga ändamål. Vad det än är som drar dig till yoga - för att bli mer flexibel, för att motverka stress, för en härlig stund på mattan - så hoppas jag innerligt att du finner att det gör dig till en lyckligare person, som jag upplevt att jag blivit lyckligare. Att tillsammans sprida och skapa goda energier, skratta, slita, frigöra blockader, lyssna inåt och växa på mattan är underbart. Kom så yogar vi ihop!

 

200h ytt: Akasha Yoga Academy, Koh Phangan.

300h ytt: AyurYoga EcoAshram, Mysore."

Malin van Lokhorst

Soma Move


Hälsa och välmående är alltid i fokus för mig, därav är träning en naturlig del i min vardag. 

Jag har under flera år varit aktiv som instruktör inom jympa, dans, crosstraining med mera.

Som instruktör brinner jag för att inspirera deltagarna, sprida energi och rörelseglädje!  

På Kajplats balans möter du mig i Soma Move, där skapas förutsättningar för en härlig träningsupplevelse och en skön känsla såväl under som efter passet!

Varmt välkommen att träna med mig! 


/Malin

Emma Tejler

Barnyoga, familjeyoga


Jag har yogat mer eller mindre i ungefär 10 år. Innan dess var det gymnastik som gällde, både som utövare och ledare.

Jag tycker om hur yoga får mig att känna mig både kroppsligt och mentalt; mjukare, starkare, lugnare och gladare. Mera jordnära och balanserad. Jag uppskattar yogans kärleksfulla icke-dömande förhållningssätt och ser fram emot att fortsätta lära mig och utforska yogans bredd och djup.


Jag har två små barn som gärna vill yoga med mig och våren 2018 utbildade jag mig till barnyogaledare. Jag brinner nu för möjligheten att på ett lekfullt och kravlöst sätt leda barn in i barnyogans magiska värld.

Följ oss....

På sociala och Instagram medier Facebook och Instagram. Klicka för att komma till vår husblogg, vår youtube kanal och hoppas vi snart kan bjuda även på en huspodd, så håll utkik...

YOGAstudio i Träslövsläge, Varberg

Yoga grund, Hatha, vinyasa, hot YOGA, ashtanga, global, yin, RESTORATIVE, space m yoga, BARNYOGA, Tonårsyoga, senioryoga,sup-yoga,  REIKI, Coaching, meditation

BUTIK med yogamattor, yogakläder och props

Kajplats Balans  Strandbackavägen 136  432 74 Träslövsläge  I  info@kajplatsbalans.se   I  Blogg ankra hos oss

Kajplats balans finns inga kontanter,

betalning sker via swish, kort eller faktura.

Innehar F-skatt SE800523332801

Copyright @kajplatsbalans.se All Rights Reserved